Haakaccessoires

Huisje van Katoen heeft een ruim assortiment haak accessoires. Metalen ringen, spiegels, haaknaalden, tashengsels , leren labels, leren hengsels, houten kralen en knuffelspul behoren allemaal tot het aanbod.

Tashengels

Bamboe, kunstleer, kurk, deze soorten kun je allemaal vinden in het aanbod tashengels van Huisje van Katoen.

Metalen ringen

Metalen ringen zijn niet meer weg te denken uit de haak en macrame wereld.
Deze metalen ringen worden veel gebruikt voor kroonluchters, dromenvangers, kerstbomen en macramé projecten
De ringen bestaan uit rond ijzerdraad van circa 3mm doorsnede en zijn aan elkaar gepuntlast.

Spiegels

Spiegels voor de mooiste macramé projecten. Ze zijn er in de maten: 15,18 en 21 cm. De spiegels worden op maat gemaakt voor Huisje van Katoen en daardoor hebben de meeste niet een perfect afwerkte rand, wat helemaal niets geeft omdat je hier niets van ziet zodra je het verwerkt hebt in het macramé project.

ergonomische haaknaaldenDe ergonomische haaknaalden van Clover voorkomen kramp ik de vingers/handen tijdens het haken. (ook geschikt voor linkshandigen) Mensen met reuma, artrose, RSI klachten en of fybromyalgie kunnen met deze haaknaalden langer en meer ontspannen haken.

 

Houten kralen

Houten kralen zijn een natuurlijk product. Hierdoor kunnen de houten kralen soms minimale afwijkingen kunnen hebben.

Het is bij deze producten erg belangrijk op te letten als ze worden toegepast in baby- dan wel kinderspeelgoed. Hout wordt hiervoor namelijk niet standaard gebruikt.
De voltooide projecten mogen dan ook alleen gebruikt worden onder begeleiding van een volwassene.

Leren labels

Deze prachtige soepele leren labels worden handgemaakt door Wolcafé en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Doordat het handwerk betreft en om een natuurlijk product gaat kunnen de maten een fractie afwijken evenals de kleuren.

De labels worden gemaakt van een soepel en dunne leersoort, waardoor ze ideaal zijn om een haak-of breiwerk een eigen look te geven. Maar ook je macramé projecten kun je ermee voorzien van een persoonlijke noot.

Met een leren label maak je je werkstuk af en voeg je er een persoonlijke noot aan. Ook kun je op deze manier een persoonlijke noot overbrengen naar de ontvanger van een gemaakt project.

Wat mensen over Huisje van Katoen zeggen

Tinie
Lees verder
Vorige week twee klossen garen besteld voor het maken van een mand. Prima en vlotte levering. Er ontbrak een onderdeel van de bestelling, maar geen probleem! Het ontbrekende deel werd direct nagestuurd. Prima in orde!
Anja
Lees verder
Super bedankt voor de snelle levering. Nu kan mn workshop doorgaan en ik kan de wandkleed voor mijn dochter afmaken. 😁
Hilda
Lees verder
Hallo Yvonne, Toch nog even een berichtje sturen dat ik zeer tevreden over jou ben. Mooie producten en altijd netjes op tijd. En iedere keer als ik met een vraag zit, geef je altijd netjes antwoord. Dankjewel voor je goeie service. Groetjes Hilda
Annette
Lees verder
Hartelijk bedankt voor het haakpakket met kroonluchter Femke XL. Snelle levering. Na het pakket geopend te hebben kon ik niet wachten en ben gelijk begonnen! Duidelijke beschrijving en erg leuk om te maken.
Ineke
Lees verder
Beste Yvonne, graag wil ik je langs deze weg nogmaals bedanken voor de snelle levering naar mij in Spanje! Het zag er goed verzorgd uit. Je hebt mij blij gemaakt, want, dit kan je hier in Spanje niet kopen. Nu kan ik hier fijn die mooie kroonluchters maken. Zal fantastisch staan in ons Spaanse huis. Lieve groet en tot een volgende keer, Ineke
Previous
Next
haak pakketten

Pakketten

hme kroonluchters (Medium)

Kroonluchters

haak accessoires

Accessoires

gratis haakpatronen

Gratis patronen

Social media -